Butrinti i pandalshëm, Barka shënon gol në Tepelenë

Butrinti ka shënuar me anë të Barkës golin e parë në takimin që luhet në Tepelenë.
Goli është shënuar në min 21 të pjesës së parë.
Takimi Tepelena – Butrinti është takimi i tetë që luan Butrinti, ku deri tani shënon 6 fitore dhe 1 barazim, duke kryesuar i vetëm kampionatin e Kategorisë së Dytë.