Billa, në kuadër të zgjerimit të mëtejshëm në Sarandë, kërkon 2 përfaqësues/e shitjesh

16/11/2118:27

Shperndaje:

Së shpejti qytetit të Sarandës do ti shtohet dyqani i dytë BILLA.

Përshkrimi i vendit të punës:

  1. Menaxhim i ekspozitës ku perfshihen kujdesi për përditësimin e artikujve të rinj në ekspozitë dhe ideimi i vendosjes së produkteve estetikisht në ekspozitë.
  2. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve të reja tek klientet.
  3. Orientim dhe sugjerim për klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur në kërkesat e tyre.
  4. Faturimi i artikujve të shitur.
  5. Ndjekja e procesit deri në mbërritjen e porosisë pranë klientit.

Të interesuarit të dërgojnë CV pune ne adresën e emailit [email protected] dhe të paraqiten në dyqanin kryesor, Rruga Idriz Alidhima pall 39 në afërsi të stadiumit.

www.billa.al

Nr kontakti
+355693646917
+355695731930


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.