Beshiku Dent – Dentist ne Ksamil, Sarande

Beshiku Dent – Dentist ne Ksamil, Sarande
Ne kliniken Beshiku Dent ofrohen te gjitha sherbimet dentare:
– Terapi
– Ortodonci
– Ortopedi
– Kirurgji
– Implante
– Zbardhim dhembesh
Vizita dhe konsulta FALAS
Për një buzëqeshje plot jetë
Adresa: Rruga “Hasan Tahsini” , Ksamil
Dr.Hajri Beshiku
Kontakt: 0696740871
Facebook: Beshiku Dent
Instagram @beshikudent
Oferte speciale vetem per muajin tetor,zbritje drastike ne Beshiku Dent!
Pastrim gurzash 900 lek, mbushje grade e pare 1000 lek, mbushje grade e dyte 1500 lek me kompozit, ke heqje nervi 1,2,3 kanale 2500 lek, proteza komplet larte dhe poshte 20000 lek, ura metal porcelan 5500 lek elementi ,zirkon 90 euro elementi,heqje dhemb,dhemballe 500 lek!
Kjo oferte zgjat pergjate gjithe muajit tetor!