Besa Shahini video sensibilizuese për rëndësinë e përdorimit të maskës në ambientet e shkollës

01/09/2013:54

Shperndaje:


Ministrja e Arsimit Besa Shahini video sensibilizuese për rëndësinë e përdorimit të maskës në ambientet e shkollës.
“Mbajtja e maskës është e detyrueshme, sepse kjo është e vetmja mënyrë se si ne të mbrojmë veten dhe të tjerët. Gjithsesi, këtë më mirë e sqarojnë nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Servete Maçi” në Tiranë nëpërmjet kësaj videoje”, shkruan Znj. Shahini në tekstin që shoqëron videon sensibilizuese.
Në video, janë 4 nxënës dhe një mësuese të një shkolle, të cilët përcjellin mesazhe të rëndësishme mbi nevojën dhe rregullin e mbajtjes së maskës gjatë qëndrimit në shkollë.

VIDEO

https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/videos/608075413107501/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.