Bashkia Sarandë tender 36 milionë për blerje karrigesh

03/07/2112:45

Shperndaje:

E ndërsa vendi ishte mbërthyer nga ethet e fushatës elektorale, në Bashkinë Sarandë zhvillohej një tender për blerje karrigesh.

Shuma e vënë në dispozicion për blerjen e karrigeve nga Bashkia Sarandë ishte në plotë 36 milionë lekë të vjetra.

Në tender kanë marrë pjesë 3 kompani: “MUCA”, “POWER INDUSTRIES” dhe “E M K O”.

Nga tenderi i cili u zhvillua në datën 12 prill, por që fituesi është shpallur vetëm pak ditë pas zgjedhjeve, janë skualifikuar kompanitë “MUCA” dhe “POWER INDUSTRIES” me pretendimin tashmë standart “Nuk përmbush kriteret e dst-ve“.

Fitues i tenderit është shpallur kompania “E M K O” shpk me ofertën 34 milionë e 200 mijë lekë të vjetra ose 95% e fondit limit. Open Procurement e ka klasifikuar këtë tender me Flamuar të Kuq.

Por ajo që akoma nuk dihet është se ku janë karriget!


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.