Bashkia Sarandë shpall tender 40 milionë për “Rikonstruksion i urës”

26/12/218:49

Shperndaje:

Bashkia Sarandë ka shpallur tender për rikonstruksionin e një ure.

Në njoftimin e shpallur në Agjensinë e Prokurimeve Publike thuhet se vlera e tenderit është 40 milionë lekë, por nuk thuhet se për cilën urë bëhet fjalë.

Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj është 15 ditë

  1. Afati i fundit për paraqitjen dhe hapjen e ofertave është data 29/12/2021 Ora: 10:00, përfundon njoftimi i Bashkisë Sarandë në Agjensinë e Prokurimeve Publike.

Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.