Bashkia Sarandë refuzon t`i përgjigjet ofertave të Institutit gjerman IFES

14/09/1611:35

Shperndaje:


ashkia-sarandePërmes një emaili në Saranda Web, Instituti për nxitjen e zhvillimit ekonomik të Evropës Juglindore IFES, shpreh keqardhje se Bashkia Sarandë ka refuzuar të përgjigjet në interesimin e tyre dërguar bashkisë Sarandë edhe me një email derguar nëpërmjet Saranda Web. Ne shpresojmë që kjo të jetë thjesht një neglizhencë e punonjësve që administrojnë emailin e Bashkisë Sarandë dhe të mos ketë lidhje me paracaktime të bashkëpunëtorëve, invesitorëve apo fituesve të projekteve. Gjithësesi, për këtë refuzim, Saranda Web ka vendosur të njoftojë edhe ambasadën gjermane në Tiranë. screenshot_4

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.