Bashkia Sarandë njofton hapjen e disa tenderave për punë publike

20/05/1915:53

Shperndaje:


Bashkia Sarandë ka njoftuar nëpërmjet Agjensisë së Prokurimeve Publike hapjen e disa tenderave, kryesisht me punë publike.
Lista e Tenderave:
– Sistemim rrugë të brëndshme me beton të fshatit Gjashtë, me vlere rreth 38 milionë lekë të vjetra.
– Rikontruksion i rrugës “Sabri Preveza” tek Parku, me vlere rreth 57 milionë lekë të vjetra.
– Rikonstruksion i rrugës “DEA” Ksamil, me vlere rreth 45 milionë lekë të vjetra.
– Sinjalistikë horizontale, me vlere rreth 40 milionë lekë të vjetra
– Shkallë lidhëse ndërmjet rrugëve në lagjen 2, dhe sistemime ambientesh publike, me vlere rreth 36 milionë lekë të vjetra.
– Blerje tabela për sinjalistikë rrugore vertikale, me vlere rreth 25 milionë lekë të vjetra.
– Blerje materiale për ndriçim në Berdenesh dhe Manastir, me vlere rreth 18 milionë lekë të vjetra


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.