SHARE

plazh-ksamilBashkia Sarandë njofton dhënien me qera të plazheve në Sarandë dhe Ksamil.
Bashkia Sarandë nëpërmjet një njoftimi në fb ka bërë të ditur se bizneset e interesuara për marrjen me qera të plazheve në Sarandë dhe Ksamil kanë afat vetëm 10 ditë për ndjekjen e procedurave.
Afati perfundimtar i lënë nga ana e Bashkisë Sarandë për paraqitjen e kerkesave eshte deri më 26 maj 2017.
Në territorin e Bashkisë Sarandë janë në total rreth 60.000 m2 plazhe.
Gjatë sezonit të kaluar ka patur ankesa dhe denoncime publike për keqadministrim dhe klientelizëm në në dhënien e plazheve me qera nga ana e Bashkisë Sarandë.

Loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
loading...
loading...