SHARE

Gjatë mëngjesit të sotëm Policia Bashkiake e Sarandës ka filluar një aksion për shpërndarjen e kripës nëpër rrugët e territorit të Bashkisë Sarandë. Megjithëse kjo inisiativë mbetet një aksion për tu përshëndetur, mbetet enigmë përse shpërndarja e kripës bëhet nga policia bashkiake dhe jo nga punonjēs të specializuar të firmave kontraktuese për mirēmbajtjen e rrugëve.received_10211285821442561

loading...
loading...

Loading...