Bashkia Sarandë e fillon vitin me 2 tendera me flamur të kuq

30/01/1919:40

Shperndaje:


Edhe 2019 ka filluar për Bashkinë Sarandë me 2 tendera që ga ana e openprocurement janë vlerësuar me flamur të kuq, që do të thotë se ka dyshime të forta se janë tendera korruptivë, sepse në të dyja rastet vihet re “Skualifikim i të gjithë operatorëve konkurrues përveç fituesit

.Në të dy këto tendera fituesit janë shpallur në vlerat e fondit limit. Bëhet fjalë për një tender për “Rrugë të brendshme me beton në Berdenesh & Manastir” dhe “Sistemim i rrugës nga Tirana Bank drejt liqenit në Ksamil“.  


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.