SHARE

Banorët: Kemi 4 muaj pa ujë, por kemi frikë të flasim.
Banorët e një lagjeje periferike në Sarandë në një kontakt me Saranda Web shprehen se kanë 4 muaj pa ujë. Bëhet fjalë për zonën e njohur si Baba Rexhepi.
Personi na kishte  kontaktuar përpara 2 muajsh dhe thoshte se “Jetoj ne lagjen babarexhepi dhe kam pothuajse 2 muaj pa uje kam vajtur kudo ne ujesjelles ne bashki dhe problemi im nuk po zgjidhet”.
Ditën e sotme na kontaktoi përsëri duke u shprehur se “une kam nje problem me ujin dhe nuk po me zgjidhet kam 4 muaj pa uje dhe te gjithe punonjesit po tallen. Une kerkoj qe kamera tuaj te vij te shikoj gjendjen se cfar po behet po te mos flasim ne banoret e kesaj lagjeje dua te flasi vetem gazetari te shikohen se si jan bere lidhjet e ujit se si jan rjedhjet e ujit dhe punonjesit e ujesjellsit nuk marin masa dhe thone kur te kete problem me ujin na njoftoni dhe se intereson fare”.
Por kur i themi se nuk mund të bëhet lajmi nëse ata nuk flasin, banori shprehet se ne nuk flasim sepse kemi frikë. 

loading...
loading...

 

Loading...