Banorët injorojnë dëgjesat e Bashkisë: Boll mashtruat, mbani premtimet

Zyrtaret e Bashkise Sarande nuk jane mirepritur nga ana e banoreve ne Gjashte pergjate asaj qe ana e Bashkise Sarande konsiderohet si Degjese Publike ne kuader te Projekt Buxhetit 2020.
Salla ishte e mbushur me punonjes te administrates se bashkise, por edhe ata pak banore qe kane preferuar te shkojne ne takim kane kerkuar te dine se cfare eshte bere me premtimet e fushates elektorale, sepse sic u shprehen ata, ju vini ketu vetem per te bere sikur na degjoni dhe nuk shikojme te keni mbajtur asnje premtim.
Kjo eshte tallje, jane shprehur ata gjate takimit.
Fshati Gjashte dhe Metoq kane probleme te shumta duke filluar qe nga uji pijshem, infrastruktura, pastrimi etj.