Ballistet braktisin opozitën

video link https://www.youtube.com/watch?v=evUOfymQNRw
Dy anëtarë të Këshillit Bashkiak të Sarandës, përfaqësues të opozitës i bashkohen Partisë Socialiste.
Këshilltarët që braktisën opozitën janë Alketa Gjoni nga Balli Kombëtar Demokrat dhe Enola Qato nga Balli Kombëtar.
Me lëvizjen e dy përfaqësueseve të opozitës Partia Socialiste merr 16 anëtarë nga 31 që ka këshilli bashkiak i Sarandës.
VIDEO