Alket Hyseni takime me sportistet ne Sarande
Alket Hyseni: Sportet masive si futbolli dhe volejbolli do të kenë vëmendjen time maksimale në katër vjeçarin e ardhshëm.
Alket Hyseni: Ndriçimi i stadiumit është premtimi i parë afatshkurtër, i cili do të bëhet shumë shpejt realitet

 

Loading...