Aksident në rrugën Çukë – Sarandë

Nje aksident eshte regjistruar ne rrugen Cuke – Sarande, ne hyrje te fshatit Metoq.
Nje automjet ka dale nga rruga dhe eshte perplasur me nje mur rrethues dhe me pas eshte permbysur ne rruge.
Ne automjet, pervec drejtuesit, ndodhej edhe nje femije, por qe fatmiresisht nuk kane marre demtime.