SHARE

692 Milionë lekë: Fillon puna për asfaltimin e rrugës në Bashkinë Finiq.
Ditët e fundit ka filluar puna për sistemimin dhe asfaltimin e segmentit rrugor Fitore – Aliko, pjesë e territorit të Bashkisë Finiq.
Fondi për vepër është rreth 692 milionë lekë të vjetra dhe është një financim i qeverisë shqiptare.
Punimet priten të përfundojnë përpara Vitit të Ri.   

loading...
loading...

 

Loading...