45 milionë për rikonstruksionin e paraburgimit në Sarandë

27/03/1915:23

Shperndaje:


Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve ka shpallur procedurat për rikonstruksionin e ambjeteve të IEVP ose sic njihet ndryshe paraburgimit në Sarandë.
Nga ana e Drejtorisë së Pergjithshme të Burgjeve është akorduar një shumë prej 3.770.000 leke pa TVSH  ose rreth 45 milionë lekë të vjetra me t.v.sh. Afati kohor për dorëzimin e ofertave ose kërkesave për pjesëmarrje në tender është data 2 prill 2019.
Ambjentet e paraburgimit në Sarandë ndodhen në katet e poshtme të komisariatit dhe kushtet në to kanë qenë disa herë objekt i kritikave nga institucionet e mbrojtjes së të drejtave të njeriut.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.