Vrina gdhihet pa drita. Banorët: Na i kanë prerë qëllimisht

Banoret e fshatit Vrine ne bashkine Konispol jane gdhire pa drita dhe uje.
Ende nuk dihet arsyeja e mungeses se energjise dhe ujit por banore te fshatit shprehen se eshte bere qellimisht, pas tensionit te dites se djeshme me banoret e fshatit Shendelli.