Shqiptari tenton të kalojë doganën me pistoletë poshtë sediljes

Ndalohet nje automjet nga pala greke ne doganen e Kakavijes.
Poshte sediljes se shoferit, shtetas shqiptar, eshte gjetur dhe sekuestruar nje pistolete TT. Shqiptari kishte kaluar doganen shqiptare dhe po tentonte te futej ne ate greke.
Policia nuk ben publike moshen dhe identitetin e tij, por hetimet i vazhdon Prokuroria e Janines