Investim për 24 orë ujë në Gjirokastër. Po Saranda?!

Kryeministri Rama ka qenë sot në Gjirokastër, ku përfundoi faza e parë e investimit për ujin e pijshëm që mbulon afro 65% të bashkisë dhe ka nisur edhe faza përmbyllëse që do të sigurojë furnizim 24 orë edhe për 9600 abonentët e qendrës historike.
Ndërkohë në qytetin e Sarandës, edhe pse një qytet me prioritet turizmin, nuk ka asnjë projekt për të siguruar furnizimin me ujë.

📍Gjirokastër – Pasi përfundoi faza e parë e investimit për ujin e pijshëm që mbulon afro 65% të bashkisë, sapo ka nisur edhe faza përmbyllëse që do të sigurojë furnizim 24 orë edhe për 9600 abonentët e qendrës historike👍Projekti parashikon edhe rindërtimin e sistemit të kanalizimeve, duke garantuar eliminimin e humbjeve dhe abuzimeve shumëvjeçare në rrjetin kryesor🙏#ShqipëriaQëDuam🇦🇱☀️#GJIROKASTRAqëDUAM❤️

Gepostet von Edi Rama am Montag, 13. Juli 2020