Apartamenti 4 – Vila Stupende

Apartamenti 4 – Vila Stupende

9

Apartamenti 4 - Vila Stupende

I ndodhur 100 m larg plazhit të qytetit të Sarandës, Vila Stupende ofron një kopsht, një tarracë dhe akomodim me ajër të kondicionuar me ballkon dhe WiFi falas.

Të gjitha njësitë shfaqin një TV me ekran të sheshtë, një banjo private dhe një kuzhinë të pajisur plotësisht.

Detaje

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *

Apartamenti 5 – Vila Stupende

Price for:

Detajet:

Apartamenti 5 - Vila Stupende I ndodhur 100 m larg plazhit të qytetit të Sarandës, Vila Stupende ofron një kopsht, një tarracë dhe akomodim me ajër të kondicionuar me ballkon dhe WiFi falas. Të gjitha njësitë shfaqin një TV me ekran të sheshtë, një banjo private dhe një kuzhinë të pajisur plotësisht.

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Apartamenti 2 – Vila Stupende

Price for:

Detajet:

Apartamenti 2 - Vila Stupende I ndodhur 100 m larg plazhit të qytetit të Sarandës, Vila Stupende ofron një kopsht, një tarracë dhe akomodim me ajër të kondicionuar me ballkon dhe WiFi falas. Të gjitha njësitë shfaqin një TV me ekran të sheshtë, një banjo private dhe një kuzhinë të pajisur plotësisht.

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Apartamenti 3 – Vila Stupende

Price for:

Detajet:

I ndodhur 100 m larg plazhit të qytetit të Sarandës, Vila Stupende ofron një kopsht, një tarracë dhe akomodim me ajër të kondicionuar me ballkon dhe WiFi falas. Të gjitha njësitë shfaqin një TV me ekran të sheshtë, një banjo private dhe një kuzhinë të pajisur plotësisht.

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Apartamenti 6 – Vila Stupende

Price for:

Detajet:

Apartamenti 6 - Vila Stupende I ndodhur 100 m larg plazhit të qytetit të Sarandës, Vila Stupende ofron një kopsht, një tarracë dhe akomodim me ajër të kondicionuar me ballkon dhe WiFi falas. Të gjitha njësitë shfaqin një TV me ekran të sheshtë, një banjo private dhe një kuzhinë të pajisur plotësisht.

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo