Zgjidhen kryepleqtë e Gjashtës dhe Metoqit

07/10/1919:01

Shperndaje:


ZGJIDHEN KRYETARET E FSHATRAVE GJASHTE E METOQ

Per banoret e fshatrave Gjashte e Metoq, e diela e 6 tetorit ishte dite zgjedhjeje mes propozimeve te vete atyre per Kryesite dhe Kryetaret e fshatrave per mandatin 2019-2023.
Në fshatin Gjashtë u procedua per zgjedhjen e Kryesise me 7 anëtarë, sic u vendos ne Keshillin Bashkiak, referuar numrit te banoreve. Anëtarë kryesie u zgjodhën: Bardhyl Lata, Karafil Allkushi, Pëllumb Dauti, Vasillo Beruka, Kajo Himollari, Teme Ceka dhe Verore Pajollari. Kjo Kryesi e re zgjodhi për kryetar Karafil Allkushin, duke i dhene nje mandat te dyte.
Ndërsa banoret e fshatit Metoq, me konsensus zgjodhën ne Kryesine prej 5 anetare: Kastriot Mërkurin, Vladimir Sherifin, Lida Hizmon, Vangjel Kosten dhe Agron Ziflen. Ata i dhane mandat Kryetari Kastriot Merkurit, qe zevendesoi Eldjon Brinjen.
Të shtunen e 12 tetorit procesi i votimit per Kryesi dhe Kryetar fshati, do te zhvillohet ne Çukë dhe Shelegar.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.