Zbardhen emrat e kandidatëve të PS për bashkitë Sarandë, Delvinë, Finiq dhe Konispol

Partia Socialiste është duke mbledhur në çdo bashki të vendit Asambletë Socialiste në të cilat mbledh propozimet dhe hedh për diskutim kandidaturat për kryetarë bashkish për zgjedhjet e 30 qershorit.
Report TV ka zbardhur kandidaturat kryesore në të gjithë vendin disa javë më parë.
Sarande: Ardian Kola, Ardian Gurma, Alket Qendro ose Sheme Lulo
Delvinë: Pandi Zhonga ose Dritan Xhaferi
Konispol: Shuaip Beqiri
Finiq (Në diskutim për t’jua lënë aleatëve të minoritetit grek)