VIDEO/ Vijon puna për asfaltimin e rrugës për tek Kalaja e Borshit

Vijon puna për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës për në Kalanë e Borshit.
Punimet priten të përfundojnë në fund të muajit prill dhe në 20 prill deri në 3 Maj në Kalanë e Borshit do të mbahet festivali South Outdoor Festival.

Asfaltimi i këtij segmenti, përveç se do të sjelli një rritje të fluksit të vizitorëve në Kalanë e Borshit, do të ndikojë edhe në shkurtimin e distancës kohore të udhëtimit për fshatrat e Fterrës dhe Çorraj.