Vijon dorëzimi vullnetar i armëve.
Një shtetas dorëzon vullnetarisht në Komisariatin e Policisë Delvinë një armë zjarri dhe fishekë.
Qytetari nga Delvina dorëzon armen, apeli ndaj popullit

 

Loading...