VIDEO – Gjermanët financojnë ndërtimin e një qendre riciklimi të mbetjeve në Sarandë

Qeveria gjermane do të financojë nëpërmjet GIZ ndërtimin e një qendre riciklimi të mbetjeve plastike, kartoni dhe metalike në Volloder.
Ndërtimi i kësaj qendre riciklimi pritet të ndikojë në menaxhimin më të mirë të mbetjeve, një problematikë kjo shumë shqetësuese për qytetin e Sarandës.

VIDEO