Tenderi për sinjalistikën në Sarandë/ Eleminohet oferta me 13 milionë më pak

15/06/2013:21

Shperndaje:


Është përmbyllur edhe tenderi për “Sinjalistika horizontale dhe vertikale” ku Fondi limitishte 5.833.333 leke pa TVSH ose rreth 70 milionë lekë të vjetra.
Në këtë tender kanë qenë pjesëmarrës në proçedurë këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. “ELDA -VL” SHPK 0 Lekë pa TVSH.
2. “SI.SI-AL” SHPK 5.635.500 Lekë pa TVSH.
3. “Signs&Road Safety Solutions” SHPK 4.555.384 Lekë pa TVSH.

Sipas njoftimit të Bashkisë Sarandë në APP nga tenderi Janë skualifikuar ofertuesit:
1. “ELDA -VL” SHPK nuk përmbush kriteret e DST-ve..
2.“Signs&Road Safety Solutions” SHPK nuk përmbush kriteret e DST-ve..
Si rrjedhojë e skualifikimit të ofertës prej 4.555.384 Lekë pa TVSH ose rreth 55 milionë lekë të vjetra, fitues është shpallur “SI.SI-AL” SHPK me ofertën 5.635.500 Lekë pa TVSH ose rreth 68 milionë lekë të vjetra, pra rreth 13 milionë lekë më shumë se oferta e skualifikuar.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.