Tenderi 18 milionë i Bashkisë Sarandë për fotokopje, fituesi 98.5%

15/03/2119:18

Shperndaje:


Bashkia Sarandë ka përmbyllur “me sukses” procedurat e tenderit “Shërbim printimit dhe fotokopjimi të dokumentave”, tender për të cilin ishin vënë në dispozicion 18 milionë lekë të vjetra.
Në këtë tender ka marrë pjesë vetëm 1 kompani:
1 – “KALLFA” SHPK me ofertë 17.722 mijë lekë të vjetra ose 98.5% e fondit limit.
Nga ana e Open Procurement Albania ky tender është klasifikuar si “Tender me Flamur të Kuq”. Open Procurement Albania thotë se shpesh këto procedura më shumë se mungesë konkurrence në treg, shfaqin opsione të formulimit të kritereve dhe afateve për dorëzim dokumentave në favor të një kompanie të paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne të konsiderohen të ekspozuara dhe me risk.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.