Studio Logopedie EBA kërkon të zgjerojë stafin me terapiste dhe shoqëruese për fëmijë

20/12/2117:39

Shperndaje:

Stafi i Studio Logopedie EBA po zgjerohet akoma dhe më shumë 🙏🏼 dhe kërkon të zgjerojë stafin me :

 1. Terapiste ( turni paradite ose pasdite )
 2. Shoqeruese në kopësht për femijë (2-7 vjec )

Kriteret

 1. Psikologji
 2. Pune sociale
 3. Bachelor ne mesuesi cikli ulet
 4. Bachelor ne parashkollor

Prioritet :

 1. Studimet master
 2. Trajnimet mbi femijet me problematika zhvillimi dhe femijet me zhvillim tipik
 3. Trajnime te ndryshme post universitare
 4. Eksperienca e punes me femije
 5. Ekperience e mire ne punet e meparshme ( Referenca )
 6. Mesatarja e studimeve Bachelor / Master

Pagesa e kenaqshme – Ne baze te kualifikimeve qe aplikanti zoteron

Per cdo informacion kontaktoni ne Nr e telefonit
☎️ 0695520568


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.