SKANDAL!!! Vodhën edhe karriget e Kinemase Verore

Bashkia Sarande ka publikuar në facebook se ka filluar në Sarandë Festivali i Filmit. por ajo që vihet re është se këtë vit karriget në Kinemanë Verore nuk janë ato karrige që kanë qenë vitet e kaluara, por janë zëvendësuar me karriget e Kinotetrit të cilat janë disa karrige prej fibre të viteve 70.
Bashkia Sarandë dhe Këshilli Bashkiak i Sarandës duhet të sqarojnë qytetarët se ku kanë shkuar karriget e Kinemasë verore 
Më poshtë po sjellim foto të karrigeve që janë vendosr këtë vit dhe foto të eventeve përgjatë viteve të kaluara në Kinemanë verore