Shoqëria civile apel bashkisë dhe firmës së pastrimit: Pastroni qytetin

Shoqëria civile apel bashkisë dhe firmës së pastrimit: Pastroni qytetin
VIDEO

Ne diten boterore e mjedisit Agjensia Ajmni ne bashkepunim me shkollen 9 tetori ne Sarande ne kuader te projektit politikat mjedisore me fokus menxhimin e mbetje ka organizuar nje aksion pastrimi .
Dhjetra nxenes te shkolles 9 tetori jane perfshire ne aksion aksion per pastrimin e plazheve dhe rrugen perpara portit. Pjese e ketij aktiviteti ka qene edhe nje fotoekspoze me pamjet me te bukura te Sarandes dhe pamje nga situata e pastrimit ne qytet.
Drejtori i agjensise Ajmni Shkelqim Hajno ka kerkuar edhe ndaj firmes se pastrimit per me shume vemendje ne punen e tyre, e cila ndikon drejtperdrejt ne imazhin e qytetit.
Ne kete aktivitet ka marre pjese edhe keshilltari me i vjeter i keshillit bashkiak Sarande Mehmet Nelaj, i cili ka apeluar ndaj firmes se pastrimit dhe bashkise qe situata e pastrimit duhet te jete per ta aksion i perditshem
Megjithese gjate muajve te fundit jane ndermarre nje seri aksionesh pastrimi, situata ne qytet nuk eshte aspak e denje per imazhin e merituar te Sarandes.