Shoqata Demokratike Çamëria – Holandë konferencë në Konispol

shoqata demokratike cameriaShoqata Demokratike Shqiptare  Çamëria – Holandë ka zhvilluar ditën e sotme në qytetin e Konispolit  një Konferencë paqësore për sensibilizimin e çështjes së pazgjidhur të popullit shqiptar të Çamërisë. Në këtë konferencë të organizuar nga Presidenti i kësaj Shoqate Festim Lato,  të pranishmit kanë ndjekur kumtesat dhe fjalimet e organizatorëve, në të cilat u kërkua zgjidhja e çështjes së Çamërisë. Saranda Web ka përcjellë këtë aktivitet drejtpërdrejt nga Konispoli.

LIVE nga Konispoli
CAMERI – O sot, o kurre !

Posted by Saranda Web on 2016-04-30

.