SarandaNews – Saranda News – Lajme dhe Informacione nga Saranda

SarandaNews – Saranda News Lajme dhe Informacione nga Saranda sarandanews.net
Saranda News është e para dhe e vetmja faqe informative ne Sarande me më shumë se 15 mijë ndjekës.
Çdo faqe tjetër me emër të njëjtë apo të ngjashëm me Saranda News është thjesht një mashtrim.

https://www.facebook.com/SarandaNews/