Rifillon Kampionati/ Butrinti udhëton drejt Beratit, Delvina pret Albpetrolin

Ditën e nesërme rifillon Kampionati i Futbollit për Kategorinë e Dytë, kategori ku marrin pjesë edhe ekipet e Butrintit dhe Delvinës.
Ekipi i Butrintit udhëton drejt Beratit në një përballje të vështirë me Tomorin e vendit të parë me pikë 40 pikë në 15 takime të zhvilluara.

Ndërsa Delvina pret ekipin e Albpetrolit të Patosit, të cilët ndodhen në vendin e tretë me 37 pikë në 15 takime të luajtura.

Ekipi i Butrintit ndodhet në vendin e katërt me 32 pikë në 16 takime të zhvilluara, ndërsa Delvina ndodhet në vendin e 6-të me 24 pikë në 16 takime.