Qytetari raporton: Në rrugën Skënderbeu shkulën vazot për të kaluar autobusi

18/06/2414:44

Shperndaje:

Në portalin Saranda Web është raportuar një problem shqetësues nga një biznes në rrugën Skënderbeu, Sarandë. Sapo kanë përfunduar punimet në këtë rrugë, kanë filluar të shfaqen vështirësi të reja për shkak të sjelljes së papërgjegjshme të shoferëve të autobusëve.

 

Sipas raportimit, shoferët e autobusëve kanë shkulur vazot e vendosura përgjatë rrugës për të krijuar hapësirë për kalimin e automjeteve të tyre të mëdha. Kjo situatë është shkaktuar nga parkimi i papërshtatshëm i makinave që ka ngushtuar rrugën, duke e bërë të pamundur kalimin e autobusëve pa dëmtuar elementët dekorativë dhe funksionalë të rrugës.

 

Denoncimi, i bërë në mënyrë anonime, thekson mungesën e përgjegjësisë nga ana e shoferëve të autobusëve dhe shpreh shqetësimin se kjo mund të jetë vetëm fillimi i problemeve të ardhshme. Dëmtimi i vazove është një paralajmërim se situata mund të përkeqësohet dhe të sjellë pasoja më të rënda për infrastrukturën dhe sigurinë publike në zonë.

 

Denoncuesi apelon për ndërhyrjen e autoriteteve përkatëse për të marrë masa të menjëhershme për parandalimin e situatave të tilla në të ardhmen. Një zgjidhje mund të jetë riorganizimi i parkimit në rrugën Skënderbeu dhe vendosja e sinjalistikës së duhur për të ndaluar parkimin e parregullt që shkakton ngushtimin e rrugës. Gjithashtu, duhet të merren masa për edukimin dhe ndëshkimin e shoferëve që shkelin rregullat dhe dëmtojnë pronën publike.

 

Saranda është një qytet turistik që pret shumë vizitorë gjatë sezonit veror dhe mirëmbajtja e infrastrukturës rrugore është thelbësore për ruajtjen e imazhit të saj. Për këtë arsye, është e domosdoshme që autoritetet të reagojnë me seriozitet ndaj këtyre problemeve për të garantuar një mjedis të sigurt dhe të këndshëm për banorët dhe vizitorët e qytetit.

 

Saranda Web do të vazhdojë të ndjekë këtë çështje dhe të raportojë mbi zhvillimet e ardhshme lidhur me këtë problematikë. Ne inkurajojmë qytetarët të vazhdojnë të ndajnë shqetësimet dhe sugjerimet e tyre për përmirësimin e komunitetit tonë.

 

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Ndajeni me miqte:

Postimet e fundit

NJOFTIM PËR DISA POZICIONE PUNE NË HOTEL OLYMPIA NË SARANDË
KËRKOHET KUJDESTARE PËR GRUA TË MOSHUAR NË FSHATIN XARRË
Moonlight Bar kërkon Sanitare nga ora 15:00 – 17:00. Pagesë shumë e kënaqshme
Vangjel Tavo takim me banorët në Vuno: Zyrat për ju do jenë të hapura
Anullohet linja e tragetit Brindisi – Sarandë
Vangjel Tavo merr pjesë në inaugurimin e impiantit të ujërave të ndotura në Himarë – VIDEO

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.