Prishen ndertimet pa leje, Ksamil

18/12/1511:48

Shperndaje:

Prishen ndërtimet pa leje, Ksamil

Në datën 17 Dhjetor, në zbatim të ligjit nr. 9780 dt. 16.07.2007 , “Për Inspektimin dhe Mbrojtjen e Territorit nga Ndërtimet e Kundraligjshme”, i ndryshuar , me Vendim të IMT Bashkia Sarandë, me mbështetje të Policisë Bashkiake , u ekzektua prishja e tre ndërtimeve të paligjshme.

Prishen ndertimet pa leje, Ksamil

Ato ishin të ndërtuara rreth një javë më parë në hyrje të Ksamilit, në territorin e Njësisë Administrative. Administratori i njësisë Florjan Sali shpreh falënderimim për vullnetin e hekurt dhe në zbatim të plotë të ligjit të stukturave të Bashkisë Sarandë!


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.