Plazhi Pasqyra
Plazhi i Pasqyres ndodhet midis Sarandes dhe Ksamilit, ne kilometrin e 7-te te rruges Sarande – Butrint dhe eshte nje pamje e rralle edhe per ata qe e frekuentojne rivieren rregullisht.plazhi pasqyra plazhi pasqyraveplazhi pasqyra

Loading...

 

loading...
loading...