Përkujtohet në Aliko vrasja e 4 të rinjve në kufi dhe rrebelimi i 12 Dhjetorit 1990

Në sheshin Qipro të Alikos, vendin ku është ngritur piedestali në përkujtim të të 4 të rinjve, u mbajt një ceremoni përkujtimore. Në këtë ceremoni morën pjesë zv ambasadori grek, kreu i Omonias Leonidhas Papas, kreu i PBDNJ Vangjel Dule, Kreu Megas Kristaq Kiço, kreu i bashkisë Finiq Leonidha Hristo, deputeti i Ps Andrea Marto dhe zv kryetarët e bashkive Igumenicë  Mihalis Gjikas dhe Prevezës
VIDEO