Pas protestës së studentëve reagon kryetari i PD Sarandë

 

Pas protestes se studenteve te Universitetit te Tiranes Filiali Sarande ka reaguar eshe kryetari i PD Sarandë Hariz Mema

Nëpermjet nje postimi ne fb ai shprehet se “Cdo sistem diktatorial ka nje fund te tmerrshem dhe se i tille do te jete edhe fundi i Edi Rames