Pas Delvinës, mjeku Poullas shërbime për pacientët në Spitalin e Sarandës

Pas ndihmës së ofruar në Spitalin e Delvinës, mjeku Skevos Poullas ditën e sotme ka ardhur për të ofruar shërbime për pacientë në Spitalin e Sarandës.
Drejtori i Spitalit Tajar Lako e ka njohur mjekun grek me investimet që janë kryer gjatë vitit të fundit në këtë spital.
Në këtë takim ka marrë pjesë edhe deputeti Alket Hyseni, i cili ka shprehur falenderimet e tij ndaj mjekut Poullas për gjithcka që ofron për banorët e zonës së Delvinës dhe Sarandës.