Opozita vendos ultimatum për KZAZ Delvinë: Dilni ose ju nxjerrim

Pas tensioneve dhe shtyrjeve në Delvinë në KZAZ-në 87 mes punonjësve të bashkisë dhe militantëve të opozitës me policinë, opozitarët i  kanë lënë afat deri nesër në orën 16:00 që të lirojnë ambientet, në të kundërt situata do të përshkallëzohet.

KZAZ Delvinë i është dhënë Ultimatum për të dalë nga ambjentet brenda 24 orëve. Në të kundërt nesër në orën 16:00 situatën e merr populli në dorë, janë shprehur përfaqësuesit e opozitës.