Njoftim punësimi në subjekt hoteleri – turizëm në Ksamil

Restorant në Ksamil kërkon të  punësojë për sezonin veror:
‐ Kamarier/e Restoranti (te zoteroje gjuhen angleze)
– Sanitare
– Pjatalarëse
Ofrohet akomodim

Për kushtet e punës dhe për pagesën kontaktoni në 0692867535