Njoftim për ndërprerje të energjisë në zonat e Sarandës dhe Delvinës në datat 12, 14 dhe 16 maj

10/05/2016:41

Shperndaje:


Njoftim për abonentët #Sarandë

Stakim, 12 dhe 14-15 Maj

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Delvinë dhe Saranda 1, në datat 12, 14-16 Maj do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë

12 Maj/09:00-16:00
Pjesërisht Bashkia Delvinë, Bajkaj, Vanë, Palavli, Vergo, Fush Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalas, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh, Lefterhor, Varfaj

14 Maj/09:00-16:00
Pjesërisht qyteti Sarandë, Berdenesh, Bateri, Çukë

15 Maj/09:00-16:00
Pjesërisht qyteti Sarandë, Metoq, Gjashtë, Shelegar, Bashkia Finiq, Bregas, Vrion, Vromero


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.