Niko Kuri takim në Karahaxh: Jetohet mirë nëse punohet si këta banorë

14/04/218:44

Shperndaje:

.
Kandidati për deputet Niko Kuri ka patur një takim me banorë dhe boznese në Karahaxh.
Gjatë takimit, Niko Kuri është shprehur se: Karaxhotët në bashkinë Finiq dallohen për dy gjera: për palodhshmërinë dhe nikoqirllëkun, dy veti që në kohën moderne, nëse ke dhe pak intuitë sipërmarrjeje, të japin të domosdoshmet për të jetuar.

Niko Kuri k thënë se: Me këtë arsyetim vizitova fshatin dhe dy prej bizneseve te suksesshme: qendrën turistike me emërtimin Finiq që çdo vit pret rreth 15 mijë turista dhe kompleksin e serave që ndodhet në jugperëndim të fshatit që furnizon me domate cilësore gjithë jugun e Shqipërisë.

Bashkëbisedova aty me të palodhurit dhe ndjeva shpirtin plot shpresë se po të punojmë si ata në vendlindjen tonë, do të mund të mbijetojmë, shprehet Niko Kuri.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.