Nga 1 korriku, ekipet ‘Smile Albania’ do t’u urojnë turistëve mirseardhjen në Sarandë

Nga 1 korriku, ekipet ‘Smile Albania’ do t’u urojnë turistëve mirseardhjen në Sarandë.
Mesa duket me fillimin e sezonit trusitik dhe me rritjen e numrit të turistëve, është menduar që një grup të rinjsh, në portin e Sarandës do t’i urojnë mirseardhjen turistëve me një fletëpalosje.
Në këtë fletepalosje që do të marrë çdo turist që vjen në Shqipëri do të ketë informacionet e nevojshme për pushimet e tyre në Shqipëri.