Ndodhi në Sarandë: 5 kompani hyjnë në tender me oferta të njëjta 100%

05/08/2016:33

Shperndaje:


Sipas një njoftimi në APP, NË TENDERIN “Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private te
specializuarLoti I-rë Qendra e Grumbullimit dhe Depurimit te Midhjes Manastir,
Sarandë, kanë ,marrë pjesë 5 kompani dhe përkatësisht:
“ANAKONDA SECURITY” me ofertë 2.252.299
“ELNADO” me ofertë 2.252.299
“MANDI – 2K” me ofertë 2.252.299
“MYRTO SECURITY” me ofertë 2.252.299
“NAZERI – 2000” me ofertë 2.252.299
Fondi limit i këtij tenderi ishte 2.252.304 lekë të reja pa tvsh ose rreth 27 milionë lekë të vjetra.

Ajo që bie në sy në këtë tender është se te 5 kompanitë dhënë ofertë të njëjtë: 2.252.299, pra 100% të fondit limit, duke i lënë shtetit vetëm 5 lekë të reja dhe fituesin ta përcaktojë me short.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.