Ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi takim me fermerët në Livadhja – VIDEO

Ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi ka qenë në Livadhja, Bashkia Finiq, ku ka dëgjuar problemet me të cilat përballen fermerët e kësaj zone, ku ndër më kryesoret janë Çertifikatat e Pronësisë dhe vaditja e tokave.
Ministri Bledi Çuçi gjatë takimit u shpreh se “katrahura që është bërë me pronësinë në këtë vend nuk ka tokësorë që ta zgjidhi, përveç Edi Ramës, ai e ka marrë përsipër, por duhet të kuptoni se kjo punë ka shumë halle…”

VIDEO