Me rritjen e temperaturave pyjeve në Delvinë i vihet flaka

Me rritjen e temperaturave pyjeve në Delvinë i vihet flaka.
Zjarri ka përfshirë malin ndërmjet fshatrave Kalasë dhe Senicë.
Në vendngjarje nuk ndodhet asnjë prej punonjësve të zjarrfikëses  Delvinë.