Dhunë mes keshilltareve ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak ne Sarande.
Gjate mbledhjes se sotme te Keshillit Bashkiak debatet kane degraduar deri ne fyerje dhe goditje me shishe plastike. 20170309_190121

Loading...

 

loading...
loading...